Minőségi politikánk, Környezeti politikánk

Minőségi politikánk, Környezeti politikánk

Cégünk elkötelezett a minőségi termékek gyártása mellett. Folyamatainkat, termékeink minőségét folyamatosan fejlesztjük. Elkötelezettek vagyunk továbbá a környezetünk védelme, fenntartható működése mellett. Ennek érdekében csomagolásfejlesztéseken keresztül kifejezetten proaktívak vagyunk. MSZ EN ISO 9001:2015 szabvány szerint felépített és működtetett Minőség-, és MSZ EN ISO 14001:2015 szabvány szerint felépített és működtetett Környezetirányítási rendszerünkben megfogalmaztuk Minőségi Politikánkat, valamint Környezeti Politikánkat, melyet ezúton is közreadunk:

 

MINŐSÉGI POLITIKA

 

VEVŐORIENTÁLTSÁG:

Elsődleges célunk társaságunk harmonikus fejlődésének megvalósítása oly módon, hogy közben a vevői elvárásoknak maximálisan megfeleljünk, mind a termék, mind az általunk nyújtott szolgáltatások minőségét illetően.

Az elégedett vevő biztosítja számunkra a hosszú távú üzleti együttműködést, mely által vállalatunk és alkalmazottai számára biztosított a hosszú távú munkavégzés.

Piacon kivívott pozíciónkat kívánjuk megerősíteni, részesedésünket fokozni az integrált irányítási rendszerünk folyamatos fejlesztésével.

MUNKATÁRSAK bevonása, fejlesztése

A munkavállalóink mindennapos munkavégzése határozza meg elsősorban a termékeink minőségét és a szolgáltatásink színvonalát. Ezáltal nagyon fontos, hogy a munkavállalóinkat fejlesszük, motiváljuk, hogy az elvárt termék és szolgáltatás minőségét folyamatosan biztosítani tudjuk vevőink számára.

Partnerkapcsolatok fejlesztése

Koncentrálunk jó és megbízható kapcsolatokra beszállítóinkkal és partnereinkkel, mely mindkét fél számára előnyökkel jár.

Ezért aprólékos gonddal készítettük elő a beszállítói kiválasztó rendszerünket.

környezet orientáltság

Társaságunk mindennapi tevékenységének 3 meghatározó tényezője: csökkenteni, újra felhasználni és újrahasznosítani.

Környezetvédelmi kötelezettségvállalásunk középpontjában ez a 3 tényező áll. Ezen tényezők figyelembevételével tudja társaságunk elérni, hogy vevőink, társadalmunk, munkavállalóink, beszállítóink és a legfontosabb: a következő generáció, gyermekeink számára megfelelő környezetet őrizzük meg.

Jelen politikánkat úgy alakítottuk ki, hogy feleljen meg szervezetünk szándékainak és környezetének, támogassa stratégiai irányvonalunkat. Tevékenységeink során törekszünk külső és belső környezetünk megismerésére, a folyamatszemléletű megközelítésre és a kockázatalapú gondolkodásmód alkalmazására.

 

Budapest, 2018.04.25.

 

……………………………

Ladányi Zsolt

ügyvezető

 

……………………………

Vaszkó Tibor

ügyvezető

 

KÖRNYEZETI POLITIKA

 

A Green Packaging Kft. kötelezettséget vállal a környezet védelmében, beleértve a szennyezés megelőzését, a környezetközpontú irányítási rendszer folyamatos fejlesztésére a környezeti teljesítmény növelés érdekében.

Társaságunk mindennapi tevékenységének 3 meghatározó tényezője: csökkenteni, újra felhasználni és újrahasznosítani.

Környezetvédelmi kötelezettségvállalásunk középpontjában ez a 3 tényező áll. Ezen tényezők figyelembevételével tudja társaságunk elérni, hogy vevőink, társadalmunk, munkavállalóink, beszállítóink és a legfontosabb: a következő generáció, gyermekeink számára megfelelő környezetet őrizzünk meg.

 

Minden, a termelésben felhasznált anyag újrafelhasználható vagy már újrahasznosított.

Segítünk vevőinknek a termelésükben felhasznált csomagolóanyag mennyiségét csökkenteni, illetve a jelenleg felhasznált csomagolóanyagok, rendszerek felmérésével, kiértékelésével a többször felhasználható csomagolás bevezetését segítjük.

Folyamatosan dolgozunk ilyen projecteken, melyek által vevőink jól láthatják valódi elkötelezettségünket.

 

Green Packaging Kft. elismeri, hogy a környezet védelme mindenki felelőssége, igyekszünk folytatni és bemutatni pozitív példákat valamint, előfutára lenni a csökkenteni, újrafelhasználni, újrahasznosítani elveknek.

 

 

Budapest, 2018. április 25.

 

 

……………………………

Ladányi Zsolt

ügyvezető

 

……………………………

Vaszkó Tibor

ügyvezető

 

Nincsennek hozzászólások
Szól hozzá!