Rólunk

A céget 2009-ben alapítottuk, kezdetben a Naturex Green Cell kukoricakeményítő alapú hab magyarországi és kelet-közép-európai elterjesztésére, a műanyag (fossilfuel) alapú csomagolóhabok és csomagolások kiváltására, 2010-ben főleg hullámpapírlemez alapú dobozok gyártásával és kereskedelmével foglalkoztunk, 2011-ben jelentek meg az első komplex csomagolási megoldások, többféle anyag kombinációjával.

2012-ben a korábbi tapasztalatok alapján átstrukturáltuk a piaci stratégiánkat és a csomagolásfejlesztésre, áttervezésekre helyeztük a hangsúlyt. Az általunk áttervezett csomagolások környezettudatosabbak és jellemzően a költségszintjük is alacsonyabb. Ez az időszak volt a forgalom erős felfutásának kezdete, 2013-ban kezdtük meg Szlovák piaci működésünket.

2015-ben a korábban kiépített és jól menedzselt minőségirányítási rendszerünket a TÜV-vel auditáltattuk és megszereztük az ISO 9001 és ISO 14001 integrált tanúsítást. 2016-ban a korábbi években kapott Hungaropack díjak mellett elnyertük a legmagasabb szakmai elismerést a WorldStar csomagolási világdíjat is. Ugyanebben az évben kezdtük meg az EPAL Gitterboxok (Gibo-k) tanúsított hivatalos javítását egyedülállóként Magyarországon.

Csomagolási rendszerintegrátornak, mérnöki problémamegoldónak (solution provider), anyagfüggetlen csomagolásfejlesztőnek, csomagolóanyag és csomagolás menedzsmenttel foglalkozóknak tartjuk magunkat.

Eredményeink és tanúsítványaink