Pályázatok

„A Green Packaging Kft. technológiai korszerűsítése”

 • Projekt azonosító száma/szerződés száma: H-EKTG1/068576/2020/382214/001
 • Kedvezményezett neve: Green Packaging Csomagolástechnikai Korlátolt Felelősségű Társaság
 • Kölcsön összege: 101.580.000 Ft

Projekt tartalmának bemutatása:

A projekt megvalósítása során a vállalkozás technológiai korszerűsítést valósít meg a GINOP-8.3.5-18 Mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai korszerűsítése célú Hitelprogram keretében. Az igényelt finanszírozás 1 db CNC papírvágóplotter és marógép (Kongsberg C44 Edge típus) valamint 1 db GA.2000.2/1800.1250 tip. Hidraulikus állóhidas kivágógép kétoldali mozgóasztallal beszerzésére irányul, a gyártói kapacitás bővítése érdekében. A cég egy olyan fejlesztést valósít meg, mely a vállalkozás tekintetében pénzügyi szempontból életképes, és jövedelemtermelő.

„Vállalati komplex infokommunikációs fejlesztés a Green Packaging Kft.-nél”

 • Projekt azonosító száma: GINOP-3.2.2-8-2-4-16-2019-01870
 • Kedvezményezett neve: Green Packaging Csomagolástechnikai Korlátolt Felelősségű Társaság
 • Projekt címe: Vállalati komplex infokommunikációs fejlesztés a Green Packaging Kft.-nél
 • Támogatás összege: 21.904.989 Ft
 • Támogatás intenzitása: 40%
 • Projekt tervezett befejezési dátuma: 2022.12.19.

Projekt tartalmának bemutatása:

A vállalkozás 2019-ben megszerezte a „Digitálisan Felkészült Vállalkozás” minősítést. A vállalkozás informatikai rendszere korszerűtlen, lassú volt. A partnerek pontosabb, gyorsabb adatszolgáltatást kaphatnak a beszerzésre került szoftverek által. A Green Packaging Kft. egy korszerű informatikai beruházással kívánta eredményességét és hatékonyságát növelni.

A beszerzésre került szoftvereket elsősorban az ügyvezető, raktárvezető, projektmanager, felelős műszaki vezető, adminisztrátorok és a pénzügyi asszisztens munkatársak használják.

A munkafolyamatok hatékonyságát, az adminisztráció pontosságát, a kommunikációt, valamint a gyártási terület támogatását a 10xONE Magyarország Kft-től bérelt vállaltirányítási és a graphIT Kft.-től bérelt termelési tényvisszajelentő rendszerek növelik. A 10xONE Kft-től vásárolt rendszer a Vállalati CRM, értékesítés területet, Gyártási területet, Humán erőforrás menedzsment és bérszámfejtést, Kontrolling és döntéstámogatást, Beszerzési, logisztikai területet, Táv- és csoportmunka támogatást, Pénzügyi, számviteli területet, Internetes értékesítést (vállalati webáruház), Munkafolyamat irányítási rendszert (workflow), Elektronikus iratkezelési rendszer funkcionális területet, Tudásmenedzsment specializált megoldást, Adott funkcionális területhez kapcsolódó mobil technikát használó rendszer/megoldást látja el.

A graphIT Kft.-től vásárolt rendszer által a cég 20%-os növekedésre számít a termelékenységben. A rendszer egy komplett gyártás tervező és ütemező csomag.
A projekt keretében informatikai eszközbeszerzés is megvalósult.

„A Green Packaging Kft. technológiai korszerűsítése a
GINOP-8.3.5-18 azonosító jelű hitelprogram keretében”

 • A projekt azonosítószáma/szerződés száma: H-EKTG2/077182/2020/382145/001
 • A kedvezményezett neve: Green Packaging Csomagolástechnikai Korlátolt Felelősségű Társaság
 • Kölcsön összege: 290.000.000 Ft

Az igényelt finanszírozás a koronavírus miatt vált szükségessé, hogy biztosítsa a cég a likviditását és készleteinek finanszírozása zökkenőmentes legyen.

Technológiai megújulás a Green Packaging Kft.-nél

 • Projekt azonosító száma: GINOP-1.2.8-20-2020-00377
 • Kedvezményezett neve: Green Packaging Csomagolástechnikai Korlátolt Felelősségű Társaság
 • Projekt címe: Technológiai megújulás a Green Packaging Kft.-nél
 • Támogatás összege: 51.500.000 Ft
 • Támogatás mértéke: 56,483548 %
 • Projekt tényleges fizikai befejezése: 2021.02.19.

Projekt tartalmának bemutatása:

A koronavírus gazdasági hatásai a cég életében is érezhetővé váltak, így a Kft. technológiai beruházást indít el, amely nemcsak a termelés, hanem a munkahelyek megtartását, további növekedését is lehetővé teszi.

A termelékenység növelése érdekében a projekt megvalósítása során új eszköz beszerzésére kerül sor. A csomagolóeszköz gyártásához kapcsolódóan 1 db KOLBUS AUTOBOX AB 300 Hullámkarton doboz előállító gép megvétele valósul meg. Az eszköz cégspecifikus és FEFCO szabvány szerinti faltkartonok, fedeles dobozok, kartontálcák, kihúzható kartondobozok, belső kiegészítők teljesen automata és rugalmas gyártására alkalmas. A programozott automatikus beállításnak köszönhetően tökéletes működést követően, folyamatos gyártás érhető el vele. A kész termékek raktározására és szállításának előkészítésére 1 db VVP 100 sztreccsfólia csomagoló gép kerül beszerzésre.

A beszerzésre kerülő eszközök nehézségek nélkül kapcsolódnak a meglévő munkafolyamatokhoz. Az eszközöknek köszönhetően megnő a cég csomagolóeszköz gyártási termelékenysége, hiszen az előállító gép képes lesz a csomagolóiparban használt anyagok hatékony feldolgozására.

Európai Regionális Fejlesztési Alap

„Foglalkoztatásbővítés a Green Packaging Kft.-nél”

A projekt azonosítószáma: GINOP-5.3.12-19-2020-00126
A kedvezményezett neve: Green Packaging Csomagolástechnikai Kft.
A projekt címe: „Foglalkoztatásbővítés a Green Packaging Kft.-nél”
A szerződött támogatás összege: 79 896 804 Ft
A támogatás mértéke: 70%
A projekt tényleges fizikai befejezési dátuma: 2023.02.28.

A projekt tartalmának bemutatása:
A projekt keretében 15 fő munkavállaló foglalkoztatása történt a cég salgótarjáni fióktelepén. A felvett munkavállalók közül 11 fő gépkezelő, 1 fő tehergépkocsi-vezető, 1 fő éjjeliőr és 2 fő raktáros munkakörben került foglalkoztatásra a támogatási időszakban. A pályázatban elnyert támogatást a foglalkoztatáshoz kapcsolódó költségek finanszírozására; a munkavállaló bér, járulékköltségére került felhasználásra. A projekt eredményeként létrejött új munkahelyen a támogatott munkavállalók 3 év alatt megszerezve szakmai tapasztalatukat, tovább foglalkoztatva hosszú távon erősítik a vállalatunkat. A projekt eredményeként 15 fő munkavállaló foglalkoztatása történt.

„A GREEN  PACKAGING KFT. VERSENYKÉPESSÉGÉNEK JAVÍTÁSA”

A projekt azonosítószáma/szerződés száma: H-EKTG2/106878/2023/382145/001
A kedvezményezett neve: Green Packaging Csomagolástechnikai Kft.
Kölcsön összege: 149.900.000 Ft

A vállalkozás a gazdasági helyzet, az ukrán-orosz háború következtében kialakult finanszírozási és energetikai válság miatt támogatási igényt nyújtott be a GINOP-8.3.5-18 ’B’ Hitelcél a Mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai korszerűsítése célú Hitelprogram keretében. A projekt megvalósítása során igényelt finanszírozás a jelenlegi kiszámíthatatlan gazdasági helyzet miatt vált szükségessé, hogy a Cég biztosítani tudja likviditását, a készleteinek finanszírozása pedig zökkenőmentes legyen.

Projekt azonosító száma: GINOP-1.2.2-15-2015-00338
Kedvezményezett neve: Salgóbox Dobozkészítő Kft.
Projekt címe: Kapacitásbővítő beruházás a Salgóbox Dobozkészítő Kft-nél
Támogatás összege: 7 446 544 Ft
Támogatás mértéke: 70%
Projekt tényleges fizika befejezési dátuma: 2016.07.28.

Projekt tartalmának bemutatása:
A projekt során beszerzésre került 1 db ATMACE 1216/G szitanyomógép, melynek eredményeként képesek vagyunk megrendelőink megnövekedett igényeit kielégíteni. A fejlesztés eredményeként hatékonyabbá válik termelési tevékenységünk, ami az energia és anyaghatékonyságban is kifejezésre kerül, így működésünk környezetterhelése is csökken, elősegítve ezzel a hosszú távú környezeti fenntarthatóság megteremtését. Az eszköz beszerzése hozzájárul a termékek minőségének növeléséhez, mert a korszerű, magas műszaki színvonalú eszköz üzembe helyezésével növekszik a rendelkezésünkre álló eszközállomány minőségi összetétele. A gép hatékony működésének köszönhetően a termelés önköltsége is csökken, így hozzáadott-értéke növekszik, tehát javítja a technikai felkészültséget, versenyképességet és erőforrás-hatékonyságot.


„Green Packaging Csomagolástechnikai Kft. versenyképességének javítása”

Projekt azonosító száma: GINOP-1.2.16-22-2023-01541
Kedvezményezett neve: Green Packaging Csomagolástechnikai Kft.
Projekt címe: Green Packaging Csomagolástechnikai Kft. versenyképességének javítása
Támogatás összege: 205 372 922 Ft
Támogatás mértéke: 70%
Projekt tényleges fizikai befejezési dátuma: 2023.09.30

A Green Packaging Kft. termelékenységének növelése érdekében a projekt megvalósítása során új eszközbeszerzést, illetve két telephelyén ingatlan korszerűsítési és bővítési tevékenységeket is megvalósított. A csomagolóeszköz gyártásához kapcsolódóan a KOLBUS AUTOBOX AB 300 Hullámkarton doboz előállító gép továbbfejlesztése valósult meg 1 db KOLBUS Flexo-Print FP300 flexó nyomóegység, 1 db KOLBUS Table-Feed TF 300 berakó, 1 db KOLBUS Görgős egység beszerzésével. Beszerzésre került 1 db Epson SC‐V7000 2Y síkágyas UV tábla nyomtató és a kész termékek raktározására és szállításának előkészítésére 1 db VVP 100 sztreccsfólia csomagoló gép. A technológiai fejlesztés érdekében Üzleti felhőszolgáltatás keretében Online marketinget támogató megoldás került bevezetésre.
A budapesti úti üzem (3104 Salgótarján, Budapesti út 36.) energetikai hatékonyágának fejlesztése érdekében az épületen vízszintes és függőleges szigetelés valósult meg. Megvalósult a nyílászárók cseréje és új szekcionált kapu kerültek beépítésre. A beltéri világítási rendszer és a hűtési/fűtési rendszer is korszerűsítésre került. Levegő-víz hőszivattyús rendszer került telepítésre az üzem energiaigényének fedezésére. Az üzem használaton kívüli része átalakításra kerül (760 nm), aminek köszönhetően a teljes gyártási rész egy légtérűvé vált. A 3100 Salgótarján, Külterület 0375/2 hrsz ingatlanon a jelenlegi raktárépület 630,45 nm-rel került kibővítésre.
A fejlesztés eredményeként technológiailag fejlettebbé és hatékonyabbá válik a termelési tevékenység, ami az energia és anyaghatékonyságban is kifejezésre kerül; így működés környezetterhelése is csökken, elősegítve ezzel a hosszú távú környezeti fenntarthatóság megteremtését.