Karrier

Vállalkozásunk folyamatosan fejlődik, bővül. A szállítási csomagolások egyre nagyobb termékféleségével foglalkozunk, komplex termékstruktúránk és nyitottságunk miatt folyamatosan keresünk profi szakembereket, akikkel ezt a töretlen fejlődést együtt képzeljük el. Ezért folyamatosan várunk önéletrajzokat a szállítási csomagolások területén szerzett tapasztalattal akár termékfejlesztés, logisztika, beszerzés, termelés, minőség, adminisztráció területekre jelentkező leendő kollégáktól. Nálunk dolgozni és tanulni akaró, elhivatott, szorgalmas pályakezdő kollégák önéletrajzait is várjuk. A motivációs leveleket, önéletrajzokat ide lehet küldeni: 

Csomagolóanyagok gyártásával és forgalmazásával foglalkozó, dinamikusan fejlődő cég Budapest, XV. kerületi munkavégzéssel

PÉNZÜGYI-SZÁMVITELI ASSZISZTENS MUNKATÁRSAT

keres.

 

Olyan jó munkabírású és kitartó munkatársat keresünk, aki képes másokkal együttműködve, a pénzügyi- számviteli csoport munkájának a támogatására.

Nálunk sok munka van, a feladatok változatosak, ezért olyan jelentkezőt szeretnénk felvenni, aki segítőkész, örömmel és lendülettel tud dolgozni, megbízható és pontos az általa végzett munkában.
Feladatok közé tartozik az alap könyvelési feladatok ellátása, mint bejövő számlák, bank könyvelése, irattárazás, postázással kapcsolatos teendők.

Elvárás a középfokú pénzügyi-számviteli végzettség és az Excel közép szintű ismerete. Környezetvédelmi termékdíjban jártasság, Kulcs-Soft ügyviteli rendszer ismerete, felsőfokú végzettség és az alapfokú angol nyelvtudás előnyt jelent.

Az ideális jelölt számunkra az, aki felelősséget vállal a munkájáért, a rábízott feladatokért és a határidők betartásáért.

Figyelmet fordítunk a beilleszkedésre és a folyamatos szakmai fejlődés lehetőségére.
Ha érdeklődik ez iránt a lehetőség iránt, kérem, küldje el fényképes pályázati anyagát a karrier@greenpackaging.hu e-mail címre.

 

A jelentkezéseket 2017. november 30.-ig várjuk.

Dinamikusan bővülő csapatunkba

ÜGYFÉLSZOLGÁLATI MUNKATÁRSAT

keresünk.

 

Olyan jó munkabírású és kitartó munkatársat keresünk, aki képes másokkal együttműködve, a vevői megrendelések határidőben történő és hibátlan teljesítésére.

Nálunk sok munka van, a feladatok változatosak, kihívásokkal teliek, ezért olyan jelentkezőt szeretnénk felvenni, aki segítőkész, örömmel és lendülettel tud dolgozni, megbízható, kitartó, igényes és pontos az általa végzett munkában.

Feladatok közé tartozik az ügyfelektől érkező megrendelések és igények értelmezése, azok feldolgozása, megfelelő helyre való továbbítása, dokumentálása és a teljesítés megszervezése.

Fontosnak tartjuk a kreatív, problémamegoldó, pozitív gondolkodásmódot. Az ideális jelölt számunkra az, aki felelősséget vállal a munkájáért, a rábízott feladatokért és a határidők betartásáért.

Elvárás a felsőfokú végzettség és a tárgyalóképes angol nyelvtudás.

Előny a csomagolástechnológiai ismeret és bármely további nyelv ismerete.

Ez a feladatkör a jó stressz tűrő képesség hiányában túlságosan megterhelő lehet, ami már rövidtávon is a végzett munka minőségének a rovására mehet.

Figyelmet fordítunk a beilleszkedésre és a folyamatos szakmai fejlődés lehetőségére.

Ha érdeklődik ez iránt a kihívás iránt, kérem, küldje el fényképes pályázati anyagát a karrier@greenpackaging.hu e-mail címre.

 

A jelentkezéseket 2017. szeptember 15-ig várjuk.