Karrier

Vállalkozásunk folyamatosan fejlődik, bővül. A szállítási csomagolások egyre nagyobb termékféleségével foglalkozunk, komplex termékstruktúránk és nyitottságunk miatt folyamatosan keresünk profi szakembereket, akikkel ezt a töretlen fejlődést együtt képzeljük el. Ezért folyamatosan várunk önéletrajzokat a szállítási csomagolások területén szerzett tapasztalattal akár termékfejlesztés, logisztika, beszerzés, termelés, minőség, adminisztráció területekre jelentkező leendő kollégáktól. Nálunk dolgozni és tanulni akaró, elhivatott, szorgalmas pályakezdő kollégák önéletrajzait is várjuk. A motivációs leveleket, önéletrajzokat ide lehet küldeni: 

Csomagolóanyagok gyártásával és forgalmazásával foglalkozó, dinamikusan fejlődő cég Budapest, XV. kerületi munkavégzéssel

Dinamikusan bővülő csapatunkba

ÜGYFÉLSZOLGÁLATI MUNKATÁRSAT

keresünk.

 

Olyan jó munkabírású és kitartó munkatársat keresünk, aki képes másokkal együttműködve, a vevői megrendelések határidőben történő és hibátlan teljesítésére.

Nálunk sok munka van, a feladatok változatosak, kihívásokkal teliek, ezért olyan jelentkezőt szeretnénk felvenni, aki segítőkész, örömmel és lendülettel tud dolgozni, megbízható, kitartó, igényes és pontos az általa végzett munkában.

Feladatok közé tartozik az ügyfelektől érkező megrendelések és igények értelmezése, azok feldolgozása, megfelelő helyre való továbbítása, dokumentálása és a teljesítés megszervezése.

Fontosnak tartjuk a kreatív, problémamegoldó, pozitív gondolkodásmódot. Az ideális jelölt számunkra az, aki felelősséget vállal a munkájáért, a rábízott feladatokért és a határidők betartásáért.

Elvárás a felsőfokú végzettség és a tárgyalóképes angol nyelvtudás.

Előny a csomagolástechnológiai ismeret és bármely további nyelv ismerete.

Ez a feladatkör a jó stressz tűrő képesség hiányában túlságosan megterhelő lehet, ami már rövidtávon is a végzett munka minőségének a rovására mehet.

Figyelmet fordítunk a beilleszkedésre és a folyamatos szakmai fejlődés lehetőségére.

Ha érdeklődik ez iránt a kihívás iránt, kérem, küldje el fényképes pályázati anyagát a karrier@greenpackaging.hu e-mail címre.

 

Folyamatosan várjuk a jelentkezéseket.